ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ
Menu

Η Εταιρία

Η Εταιρία Η Εταιρία Η Εταιρία Η Εταιρία Η Εταιρία Η Εταιρία Η Εταιρία Η Εταιρία Η Εταιρία Η Εταιρία
Η Βακαλόπουλος Μονωτικά Α.Ε. είναι μια σύγχρονη εμπορική εταιρία που δραστηριοποιείται στην προώθηση μονωτικών υλικών και άλλων εξελιγμένων  δομικών υλικών στον κατασκευαστικό τομέα.
 
Κύριες κατηγορίες τις οποίες η εταιρία καλύπτει με την ευρεία γκάμα των προϊόντων της αποτελούν  η Στεγάνωση,  η Θερμομόνωση,  η Ηχομόνωση,  η Επισκευή & η Προστασία κάθε νέας ή υφιστάμενης οικοδομικής κατασκευής.
 
Σκοπός της  Βακαλόπουλος Μονωτικά Α.Ε. είναι η κάλυψη οποιασδήποτε μικρής και μεγάλης απαίτησης που μπορεί να έχει ο ιδιώτης ή ο επαγγελματίας στον χώρο της δόμησης με «όχημα» τα κατάλληλα προϊόντα και την υψηλή τεχνογνωσία που αυτή διαθέτει. 
 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ

Ταυτότητα

Το 1987 ο Δημήτριος Βακαλόπουλος ιδρύει  στην Μεταμόρφωση Αττικής την ατομική επιχείρηση που είχε ως κύρια δραστηριότητα την προώθηση μονωτικών υλικών και άλλων προϊόντων για την οικοδομή και τον κατασκευαστικό τομέα γενικότερα.
 

Με γνώμονα την ποιότητα και την τεχνογνωσία  των υλικών αλλά και σταθερή προτεραιότητα την βέλτιστη εξυπηρέτηση του τελικού καταναλωτή , η  επιχείρηση αποκτά κατά την διάρκεια των χρόνων  κυρίαρχη θέση τόσο στην αγορά όσο και στην συνείδηση του αγοραστικού κοινού.
 

Το 1989 η επιχείρηση μετατρέπεται  σε  Ομόρρυθμη  Εταιρία ενώ από το 2012 η Βακαλόπουλος Μονωτικά αποκτά  πλέον τη νομική μορφή της Ανώνυμης Εταιρίας  διατηρώντας την φυσική της έδρα στην Μεταμόρφωση Αττικής.
 

Σήμερα,η Βακαλόπουλος Μονωτικά Α.Ε., με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις , ξεχωριστές μονάδες αποθήκευσης εμπορευμάτων, ιδιωτικό στόλο οχημάτων και κυρίως μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού της , συνεχίζει να επενδύει και να εξελίσσεται με σκοπό την όλο και καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών της σύγχρονης αγοράς.

Αξίες

Η προσήλωση και η σταθερότητα στις αξίες μας, μέσα στο πέρασμα των χρόνων, μας καθιέρωσαν στη συνείδηση των πελατών μας και αποτελούν τη βάση για την ανάπτυξη και το μέλλον της εταιρείας.
 

Οι αξίες που διέπουν την εταιρεία μας: 
 

Αξιοπιστία: Άμεση και σίγουρη εξυπηρέτηση σε κάθε συνεργασία
 

Συνέπεια: Ακριβής τήρηση και υπευθυνότητα στις υποχρεώσεις μας
 

Ανάπτυξη: Συνεχής βελτίωση και εξέλιξη της εταιρείας μέσα στο τεχνολογικό και οικονομικό περιβάλλον    
 

Οι αξίες που διέπουν τους ανθρώπους μας: 
 

Ήθος: Σεβασμός και φιλικότητα στον άνθρωπο
 

Ομαδικότητα: Ομαδικό πνεύμα και συνεργασία
 

Επαγγελματισμός:Αφοσίωση και συνέπεια σε κάθε μας δραστηριότητα

Στόχος

Στόχος μας να είμαστε πάντα οι πιο αξιόπιστοι συνεργάτες σε κάθε σας μικρό ή μεγάλο έργο.

 

Όραμά μας ένα καλύτερο ανθρώπινο περιβάλλον εναρμονισμένο με την φύση που θα προσφέρει προστασία, ποιότητα και άνετη ζωή.

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Έχετε κάποια απορία σχετικά με τα προϊόντα μας ή προτιμάτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά;

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Το vakalopoulos.com χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει κορυφαία εμπειρία χρήσης.
Το κατάλαβα     Μάθετε περισσότερα