ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ
Menu

Η εταιρία θα παραμείνει κλειστή 03/05/24 - 07/05/24.

Πολιτική Επιστροφών

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) της εταιρείας ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΩΤΙΚΑ Α.Ε., μπορείτε να το κάνετε σε διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών προσκομίζοντας απαραιτήτως την απόδειξη ή το τιμολόγιό σας. Η περίοδος υπαναχώρησης των δεκατεσσάρων ημερών αρχίζει από τη στιγμή που παραλαμβάνετε την παραγγελία σας.
 
Θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την επικείμενη επιστροφή είτε μέσω e-mail είτε τηλεφωνικά στο 210 2810370. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, συμπληρώστε το «Έντυπο Επιστροφής» το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε εδώ.
 
Τα προς επιστροφή προϊόντα θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, με κλειστή συσκευασία και στην περίπτωση συγκεκριμένων προϊόντων να μην έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης τους.
Το δικαίωμα επιστροφής δεν ισχύει σε καμία περίπτωση για την προμήθεια αγαθών που αγοράστηκαν κατόπιν ειδικής παραγγελίας.
 
Το κόστος επιστροφής των προϊόντων βαρύνει τον πελάτη σε κάθε περίπτωση. Ενδεικτικά μπορείτε να υπολογίσετε το κόστος για την επιστροφή σύμφωνα με το κόστος που καταβλήθηκε κατά την αγορά των προϊόντων αρχικά.
 
Εφόσον τα εμπορεύματα ελεγχτούν και πληρούν τις προϋποθέσεις επιστροφής, μπορείτε είτε να αγοράσετε κάτι εκ νέου ή να ζητήσετε να σας επιστραφούν τα χρήματα της αξίας των εμπορευμάτων με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.
 
Η επιστροφή του αντιτίμου των επιστρεφόμενων προϊόντων θα πραγματοποιείται το συντομότερο δυνατόν. Σε κάθε περίπτωση, ο μέγιστος χρόνος ώστε να σας επιστραφούν τα χρήματα, είναι δεκατέσσερις ημερολογιακές ημέρες. Εάν το προϊόν έχει αγορασθεί με την μέθοδο της αντικαταβολής, δεν επιστρέφεται το κόστος αντικαταβολής. 

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Έχετε κάποια απορία σχετικά με τα προϊόντα μας ή προτιμάτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά;

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Το vakalopoulos.com χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει κορυφαία εμπειρία χρήσης.
Το κατάλαβα     Μάθετε περισσότερα