ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ
Menu

Τρόποι Αποστολής

Η εταιρεία ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΩΤΙΚΑ Α.Ε. σας δίνει 4 δυνατούς τρόπους παράδοσης των προϊόντων σας.

 
1. Δωρεάν αποστολή εντός Αττικής για αγορές άνω των 300 €
 
Η εταιρεία ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΩΤΙΚΑ Α.Ε. σας αποστέλλει την παραγγελία σας στην έδρα σας, η οποία βρίσκεται εντός Αττικής (Αθήνα – Πειραιάς – προάστια), χωρίς καμία χρέωση σε περίπτωση αγοράς προϊόντων άνω των 3OO€. Για αγορές προϊόντων κάτω των 300€ η ελάχιστη χρέωση είναι 2€.
 
 2. Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφοράς Courier.
 
Η εταιρεία ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΩΤΙΚΑ Α.Ε. σας αποστέλλει την παραγγελία σας με εταιρεία courier.
Ο απαιτούμενος χρόνος για την παράδοση των διαθέσιμων προϊόντων είναι 1-2 εργάσιμες μέρες (Δευτέρα-Παρασκευή), για την περιοχή της Αττικής και 2-3 εργάσιμες ημέρες για την υπόλοιπη Ελλάδα. το ακριβές κόστος των εξόδων μεταφοράς το πληροφορείστε είτε μέσα στο εκάστοτε προϊόν από το αντίστοιχο πεδίο (Κόστος Αποστολής), είτε όταν πάτε να ολοκληρώσετε μία αγορά. Για οποιοδήποτε προϊόν που δεν εμφανίζεται αυτή η πληροφορία ή για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2810370.
 
3.  Μεταφορική εταιρεία.
 
Όταν ο όγκος των προϊόντων της παραγγελίας σας είναι τέτοιος που η αποστολή του με courier καθίσταται ασύμφορη. Επίσης όταν το είδος του προϊόντος είναι τέτοιο το οποίο δεν επιτρέπει να αποσταλλεί με εταιρεία ταχυμεταφορών. Σε αυτή την περίπτωση η επιλογή ¨Αποστολή μέσω Courier¨ δεν είναι διαθέσιμη προς επιλογή. 
 
Για παραγγελίες άνω των 300 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.), δεν χρεώνεστε με έξοδα αποστολής για τον νομό Αττικής (εξαιρούνται τα νησιά και ο δήμος Τροιζηνίας-Μεθάνων).
Η εταιρία μας συνεργάζεται με την μεταφορική Σακοράφας Α.Ε. και εξυπηρετεί τους παρακάτω νομούς: Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας, Δράμας, Σερρών, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας, Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς, Γρεβενών, Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Λευκάδας, Πρέβεζας, Άρτας, Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Αιτωλοακαρνανίας, Φωκίδας, Βοιωτίας, Αττικής, Αχαΐας, Ηλείας, Μεσσηνίας, Κορινθίας καθώς και την νήσο Άνδρο. Η παράδοση γίνεται μέχρι τον τοπικό μας συνεργάτη σε κάθε νομό (συμβουλευτείτε την λίστα με τα στοιχεία των συνεργατών). Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Για τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας καθώς και για την νησιωτική Ελλάδα, το κόστος αποστολής θα  είναι κατόπιν συνεννόησης.
Με τον συγκεκριμένο τρόπο αποστολής δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή. Πριν την αποστολή θα υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας.
Σε περίπτωση που έχετε κάποιον δικό σας συνεργάτη για την αποστολή της παραγγελίας μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
 
4. Παραλαβή από το κατάστημα.
 
Η εταιρεία ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΩΤΙΚΑ Α.Ε. σας δίνει τη δυνατότητα να παραλαμβάνετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει, από τις εγκαταστάσεις (Γ. Παπανδρέου 134, 14452 Μεταμόρφωση)μας κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Η παράδοση μπορεί να γίνει στις ώρες λειτουργίας του καταστήματός μας (Δευτέρα-Παρασκευή 6:30 – 17:00 και Σάββατο 6:30-14:00).
 
Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 2810370 & 21 2830666.
 
5. Η εταιρεία ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΩΤΙΚΑ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους τρόπους και τις τιμές αποστολής.
 
Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 2810370 & 210 2830666. 

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Έχετε κάποια απορία σχετικά με τα προϊόντα μας ή προτιμάτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά;

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Το vakalopoulos.com χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει κορυφαία εμπειρία χρήσης.
Το κατάλαβα     Μάθετε περισσότερα